Antena Meniu Search
x

Imagini de infarct în Vaslui, la Soleşti, după ce un tânăr de 22 de ani pierde controlul volanului! Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)

Un tânăr de 22 de ani, din Vaslui, a fost la un pas să provoace o tragedie, miercuri seară, după ce a pierdut controlul volanului.

Un tânăr de 22 de ani, din Vaslui, a fost la un pas să provoace o tragedie, miercuri seară, după ce a pierdut controlul volanului.

Imaginile suprinse de camerele de supravegherele arată cu şoferul pierde controlul maşinii, intră pe contrasens şi se izbeşte puternic de un alt autoturism.

La câţiva metri distanţă de locul în care s-a produs impactul, pe trotuar, se aflau trei persoane, care, văzând că maşina tânărului vine spre ei, a luat-o la fugă. 

Şoferul s-a răsturnat apoi cu maşina câţiva metri mai departe.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au fost cât pe ce să fie loviţi au alergat apoi spre vehicul pentru a oferi primul ajutor.

După impact, șoferul a reușit să iasă pe picioarele lui din autoturism, a sunat la 112 și a anunțat producerea accidentului, dar și faptul că nimeni nu a avut de suferit. 

“Persoana implicată în accident a confirmat că nu sunt victime și a solicitat doar dovadă pentru reparații, după ce a anunțat evenimentul la numărul de urgență”, au confirmat, pentru vremeanoua.ro, reprezentanții IPJ Vaslui. 

Potrivit presei locale, şoferul are 22 de ani, este din Vaslui, însă mașina ar aparține unui bărbat de 57 de ani din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Imagini de infarct în Vaslui, la Soleşti, după ce un tânăr de 22 de ani pierde controlul volanului! Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)