Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la incendiul devastator din Afumaţi. Bucureştenii, sfătuiţi prin Ro-Alert să stea în case (Video)

Un incendiu devastator a izbucnit, în această după-amiză, un centru REMAT de colectare-reciclare autoturisme din Afumaţi. Imagini dramatice au fost surprinse în zona şoseşei de centură a Capitalei.

Un incendiu devastator a izbucnit, în această după-amiză, un centru REMAT de colectare-reciclare autoturisme din Afumaţi. Imagini dramatice au fost surprinse în zona şoseşei de centură a Capitalei.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu zece autospeciale, întrucât focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme, şi este pericol de extindere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, incendiul din Afumaţi a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe şoseaua de centură.

Focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme. De asemenea, este pericol de extindere la spaţii de depozitare şi utilaje.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, şase autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit la locul incendiului, însă ulterior au mai fost trimise patru autospeciale, întrucât focul s-ar putea propaga la o hală metalică din vecinătate. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că nu sunt înregistrate persoane rănite.

Incendiul a izbucnit într-un centru Remat, situat pe Centura Capitalei, în zona localităţii Afumaţi

Totodată, nu au fost identificaţi hidranţi în zonă, astfel că pompierii vor alimenta de la centre comerciale din zonă.

Mesaj Ro-Alert după incendiul devastator

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, în urmă cu câteva minute, un mesaj Ro-Alert, după ce un incendiu devastator a izbucnit într-un parc de dezmembrări auto din Afumaţi.

Un incendiu devastator a izbucnit, în această după-amiză, un centru REMAT de colectare-reciclare autoturisme din Afumaţi

'Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă către municipiul Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil într-o incintă, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor DSU-IGSU', se arată în mesajul Ro-Alert transmis astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice de la incendiul devastator din Afumaţi. Bucureştenii, sfătuiţi prin Ro-Alert să stea în case (Video)