Imagini SFÂȘIETOARE de la înmormântarea tinerei însărcinate care s-a aruncat în fața unui tren împreună cu cele trei fetițe - VIDEO

Publicat: 20.08.2017, 16:36.
Actualizat: 20.08.2017, 17:44

Lacrimi şi durere în familia Alexandrei, tânăra însărcinată care a ales să moară împreună cu cele trei fetiţe ale ei. Familia, prietenii şi oameni impresionați de tragedia de la Brănești, le-au condus astăzi pe ultimul drum.

Lacrimi şi durere în familia Alexandrei, tânăra însărcinată care a ales să moară împreună cu cele trei fetiţe ale ei. Familia, prietenii şi oameni impresionați de tragedia de la Brănești, le-au condus astăzi pe ultimul drum.

Drumul către biserică a părut o eternitate pentru familia Alexandrei, tânăra care a decis să îşi ia viaţa împreună cu cele trei fetiţe. După o scurtă slujbă acasă, cortegiul funerar a plecat pentru ultima slujbă pentru cele patru suflete care au murit joi pe calea ferată din Halta Brăneşti.

Citește și:

RECOMANDARE - FILMUL TRAGEDIEI din Brăneşti! Înainte de a se arunca în faţa trenului, mama şi-a luat una dintre fetiţe în braţe. Pe celelalte două micuţe le-a împins...

Cele trei fetițe, dar și mama lor, au fost înmormântate în cimitirul din Jilava.

VEZI ȘI: ÎNTORSĂTURĂ DRAMATICĂ în cazul mamei ucise de tren împreună cu cei trei copii. CUMNATA ei povesteşte ultimele clipe de viaţă ale tinerei

La biserică au fost două slujbe separate. Una pentru cele trei fetiţe pe care mama le-a luat după ea spre moarte şi cea de-a doua, pentru femeia de 30 de ani care a decis să se sinucidă.

Nimeni nu îşi poate explica gestul femeii, chiar dacă apropiaţii săi ştiau că e în depresie.

Mai multe amănunte despre tragedia care a îndoliat o țară, dar și imagini de la înmormântare, puteți urmări, în această seară, la Observatorul orei 19.00.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.