Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu momentul în care un bărbat din Vatra Dornei este gazat de jandarmi

Apar noi imagini cu presupusul pedofil gazat de jandarmi la Vatra Dornei. O cameră de supraveghere a suprins momentul în care bărbatul încearcă să fugă din mâinile forţelor de ordine. Între timp, a fost făcut public şi certificatul de deces.

De Redactia Observator la 24.07.2019, 20:19
Vezi și

Apar noi imagini cu presupusul pedofil gazat de jandarmi la Vatra Dornei. O cameră de supraveghere a suprins momentul în care bărbatul încearcă să fugă din mâinile forţelor de ordine. Între timp, a fost făcut public şi certificatul de deces. Rudele omului spun că a fost ucis de sprayul lacrimogen pulverizat în faţă, însă legiştii cred că problemele cu inima i-au adus sfârşitul.

În parcul aglomerat din Vatra Dornei se vede cum, iniţial, un singur jandarm încearcă să-l imobilizeze pe bărbatul acuzat de pedofilie. În spatele lui sunt doi colegi. Iniţial îl prinde de mână, dar suspectul reuşeşte să fugă, câţiva metri doar. 

Apoi este prins din nou şi pus la pământ. De aici, intervenţia jandarmilor a fost filmată de un trecător.

După ce este pus la pământ de trei jandarmi şi e pe cale să fie încătuşat, o femeie în uniformă îi dă cu spray lacrimogen direct în faţă

Jandarmii l-au urmărit şi identificat pe suspect în urma unui apel la 112. O femeie a anunţat că fiica ei de 13 ani a fost atinsă de un bărbat, în parc, în mod neadecvat. 

În mai puţin de două ore, după capturare, omul a murit. Decesul subit şi intervenţia jandarmilor au dus la anchete de proporţii. 

Bogdan Cornaci, purtător de cuvânt Jandarmeria Suceava: Modul de intervenţie al jandarmilor face obiectul unei cercetări desfăşurate de Parchetul Militar Iaşi 

Rudele bărbatului arată cu degetul către instituţia Jandarmeriei.

Ghică Csapai, fratele bărbatului decedat: I-au dat cu spray-ul ăla exact în gură, exact în gură i-au dat. Chiar dacă ar fi fost adevărat şi era pedofil nu trebuia să acţioneze aşa Jandarmeria

Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace, spune fratele lui, şi pensionat pe caz de boală. De altfel, certificatul de deces care a fost făcut public astăzi arată că avea şi o peritonită. 

Însă nu asta a dus la cauza morţii, spun legiştii. Situaţia a creat controverse de toate părţile. 

Anchetatorii aşteaptă încă rezultatele unor investigaţii care să arate dacă a existat sau nu o legătură de cauzalitate între substanţele din spray-ul lacrimogen şi moartea suspectului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Noi imagini cu momentul în care un bărbat din Vatra Dornei este gazat de jandarmi

Breaking News

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care...

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care ar fi implicat și Qatarul