Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE! O bătrână a fost snopită în bătaie de propria familie: 'Inuman, ruşinos şi strigător la cer!'

O bătrână din Cluj-Napoca a fost snopită în bătaie de propria familie, iar povestea ei a fost distribuită de peste 7.000 de oameni pe Facebook.

O bătrână din Cluj-Napoca a fost snopită în bătaie de propria familie, iar povestea ei impresionantă a fost distribuită de peste 7.000 de oameni pe Facebook.

O femeie care lucrează în mall-ul din Cluj şi care o cunoştea pe bătrână de foarte mult timp a postat pe Facebook imaginile cu bătrâna snopită în bătaie şi a cerut ajutor pentru ca aceasta să poată ajunge într-un azil.

"Nu stiu cum sa incep si nu stiu ce pot sa spun despre aceasta batranica care a fost batuta crunt de ginerele dansei.Sunt socata si revoltata de ce i sa intamplat bietei femei.Si acum doresc sa va spun pe scurt povestea ei...Lucrez de multi ani in incinta IULIUS MALL Cluj Napoca si de cand lucrez o vad in fiecare zi pe tanti.Cred k o cunosc toti angajatii de la toate magazinele din Mall.Vorbesc aproape zilnic cu biata femeie si ii stiu necazul:ca nu se intelege cu singura fiica si cu ginerele,care sub diferite "influente " o bat si o batjocoresc.Dar ca si azi ...nu am vazut-o niciodata.A fost lovita cu pumnii in cap,batrana cazand jos ,a continuat sa o loveasca cu picioarele. INUMAN ,RUSINOS SI STRIGATOR LA CER !!! Politistii de la sectia 3 nu au dat decat amenda ...Ce sa zic...Oameni dragi,oameni cu suflet va rog distribuiti sa vada cat mai multa lume si haideti sa o ajutam pe bunicuta ! Daca cineva cunoaste un azil mai ieftin va rog sa imi scrieti.Este dispusa sa plece din casa ei pentru a-si petrce batranetile la un azil,departe de bestiile care ii mananca viata ! Va rog dati share!!", a scris femeia pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IMAGINI ŞOCANTE! O bătrână a fost snopită în bătaie de propria familie: 'Inuman, ruşinos şi strigător la cer!'