Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE! O tânără a fost făcută KO cu un baston telescopic de un congolez la o nuntă din Capitală - VIDEO

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un baston telescopic în cap, în timpul unei nunţi organizate într-un restaurant din Bucureşti. Agresorul, un student congolez la Politehnică, a fost acuzat de tentativă de omor.

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un baston telescopic în cap, în timpul unei nunţi organizate într-un restaurant din Bucureşti.

Agresorul, un student congolez la Politehnică, a fost acuzat de tentativă de omor.

Totul s-a întâmplat în noatea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30, într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei.  Scandalul a început după ce tânărul congolez, care participa la o nuntă, a încercat să intre într-un alt salon în care era o altă petrecere de nuntă.

O tânără s-a opus, iar studentul străin s-a enervat. În scurt timp, înjurăturile s-au transformat în pumni şi picioare aruncate la întâmplare. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum studentul congolez, înarmat cu un baston telescopic, o loveşte în cap pe tânăra cu care s-a certat iniţial.

În urma loviturii primite, fata s-a prăbuşti la podea. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » IMAGINI ŞOCANTE! O tânără a fost făcută KO cu un baston telescopic de un congolez la o nuntă din Capitală - VIDEO