Antena Meniu Search
x

Video Imagini spectaculoase! Un tir s-a înfipt într-un sens giratoriu din localitatea Șag

Un accident de circulație a avut loc, duminică, în noul sens giratoriu care leagă viitoarea centură de drumul Timișoara-Șag. Un șofer s-a înfipt într-un sens giratoriu construit recent după ce l-a văzut mult prea târziu.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 06.06.2021, 16:00

Vezi și
  • Tirul s-a oprit în sensul giratoriu din localitatea Șag.
  • Imaginile spectaculoase au fost surprinse cu o dronă.

Șoferul a ignorat semnele de circulație aflate pe marginea drumului, care avertizează ca urmează o porțiune de drum în construcții, și s-a urcat aproape complet cu tirul pe noul sens giratoriu. Camionul a fost avariat serios în partea din față.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, iar traficul a fost îngreunat în zonă timp de aproximativ două ore. Sensul giratoriu a fost construit recent la intrarea în localitatea Șag, județul Timiș, este încă plin de piatră și nu prea bine semnalizat.

Imagini surprinse din dronă

Imaginile au fost înregistrate cu o dronă și postate pe o pagină de socializare. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, mulți dintre ei au făcut haz de necaz pe seama șoferului cu pricina.

Accidente similare în care șoferii autovehiculelor au văzut prea târziu că urmează un sens giratoriu au mai fost întâlnite. Anul trecut, un șofer din Polonia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu a văzut sensul giratoriu și a zburat cu mașina 64 de metri.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini spectaculoase! Un tir s-a înfipt într-un sens giratoriu din localitatea Șag