Antena Meniu Search
x

Dezastru după un accident cumplit pe A1. Cabina unui TIR, strivită în remorca altui camion, la Bolintin Vale - VIDEO

Imagini teribile pe autostrada A1 București - Pitești, în această dimineață, după un accident cumplit între două TIR-uri, la Bolintin Vale, județul Giurgiu. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, pasager al unuia dintre camioane a murit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.06.2021, 13:42

Dezastru pe A1, două TIR-uri s-au făcut praf la Bolintin Vale. Un tânăr a murit în accident Vezi și

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe autostrada A1 București - Pitești, pe sensul către Capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

În urma impactului între cele două camioane, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele fiind inconștientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane.

Tânăr mort în accidentul din Bolintin Vale

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ și SMURD care au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a fost declarat decedat.

De asemenea, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unuia dintre șoferi.

În urma impactului, bucăți din carsoseriile celor două camioane, dar și o parte din încărcătură s-au împrăștiat pe șosea.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea resturilor de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dezastru după un accident cumplit pe A1. Cabina unui TIR, strivită în remorca altui camion, la Bolintin Vale - VIDEO