Antena Meniu Search
x

Video Camilă filmată pe un drum din Cluj: "Dacă avem preţuri de Dubai la locuințe"

Imaginile zilei vin din Cluj. Locuitorii au avut impresia că nu văd bine atunci când s-au trezit, brusc, cu o cămilă pe şosea.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 17:45

Vezi și

Priviţi cum animalul de aproape 2 metri înălţime se plimbă nestingherit pe marginea drumului. Este drept, imaginile pe care le vedeţi acum sunt surprinse când încă era verde peisajul, dar avem şi alte filmări, cu acelaşi personaj în prim-plan.

Imaginile au fost postate pe TikTok, iar utilizatorii s-au întrecut în glume

Cămila a mai fost filmată şi când servea liniştită prânzul, tot în drum, dar pe ninsoare, semn că nu a avut probleme de acomodare la clima din România, deşi, ştim bine, mamiferul trăieşte în zonele de deşert. Şi mai ştim şi că este puţin pretenţios, ceea ce se vede şi în imaginile noastre. De unde provine cămila, vă întrebaţi? Păi s-a dovedit că face parte, de ani buni, dintr-un parc zoologic, care aparţine unui resort din oraş.

Imaginile au fost postate pe TikTok, iar utilizatorii s-au întrecut în glume. "La ce preţuri sunt, cred şi eu că încep să apară şi din astea", "Dacă avem preţuri de Dubai, la locuinţe", "Dubaiul, la prima intersecţie faceţi stânga" sau "A venit Moşul cu cămila în loc de reni" sunt câteva dintre comentarii. Cel mai probabil este vorba despre acelaşi animal filmat anul trecut, tot în Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Camilă filmată pe un drum din Cluj: "Dacă avem preţuri de Dubai la locuințe"