Antena Meniu Search
x

Video iMapp Bucharest 2023 a adus laolaltă peste 50.000 de spectatori. Premiul cel mare a fost câştigat de o artistă ucraineană

Bucureştiul a devenit Capitala luminilor, seara trecută. Evenimentul iMapp Bucharest - Winners League, cel mai mare din lume, a revenit cu cea de-a opta ediţie cu proiecţii inedite pe faţada Palatului Parlamentului. Cinci artişti au concurat pentru premiul pentru cea mai inedită proiecţie, iar tema evenimentului a fost contrastul. În mod ironic, gazdele au fost şi ele în contrast cu show-ul. În două dintre birourile instituţiei publice luminile au fost lăsate aprinse. 

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 08:19

Vezi și

Lumini, culoare şi bucurie! Despre asta a fost cel mai mare eveniment de videomapping din lume. Iar arta și tehnologia s-au îmbinat perfect. Specatacolul artelor vizuale a fost proiectat pe faţada Palatului Parlamentului.

Spectator: Este superb, vibe-ul e foarte bun şi a fost o idee foarte bună acest eveniment. 

Iar a opta ediţie a venit şi cu noutăţi.

Miruna Dumitru, organizator: Noutatea ediţiei a fost Pixel, noul MC, un avatar generat de AI, care a vorbit publicului de pe Palat 

Pe acelaşi subiect

Câştigătoarea iMapp 2023, o artistă ucraineană

Evenimentul a început la ora 11 dimineaţa. Doi DJ au încins atmosfera şi au pregătit publicul pentru proiecţiile care au început de la ora 21. Lupta pentru marele premiu s-a dat între câştigătorii festivalurilor internaţionale din Grecia, Germania, Franţa, Ungaria şi Japonia. 

Câştigătoarea marelui premiu "One minute projection mapping din Japonia" este o artistă ucraineană din Odesa.

Spectator: Foarte tare. Mi-au plăcut mult proiecţiile. Se vede că au muncit foarte mult. Şi câştigătorul a meritat.

Însă reuşita proiectului a fost parţială doar. În două birouri din Palatul Parlamentului au fost uitate luminile aprinse. Cu toate astea, peste 50 de mii de persoane au participat seara trecută de spectacolul din Piaţa Constituţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » iMapp Bucharest 2023 a adus laolaltă peste 50.000 de spectatori. Premiul cel mare a fost câştigat de o artistă ucraineană