Antena Meniu Search
x

Video "Îmi tremura şi carnea pe mine" Motivul uluitor pentru care o mamă din Bacău și-a bătut crunt fiica de nici 2 ani

O fetiţă de nici doi ani a fost snopită în bătaie de propria mamă, o tânără de 21 de ani. Femeia era supărată că soţul, care era plecat în străinătate, nu i-ar mai fi trimis bani, aşa că a decis să se răzbune pe copil. Chiar ea a filmat scenele şocante şi i le-a trimis bărbatului, pe telefon. Copila a ajuns în grija unui asistent maternal, iar aşa-zisa "mamă" a fost reţinută pentru 24 de ore. Ulterior însă, a fost lăsată în libertate, sub control judiciar. Vă avertizăm, urmeză imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 18:11

Vezi și

Cu telefonul în mână, tânăra de 21 de ani îşi loveşte fără milă fetiţa şi filmează scenele îngrozitoare. Imaginile au ajuns la tatăl plecat în străinătate. Chiar ea i le-a trimis. 

Bunica copilei: S-au certat din cauză că ea voia bani. Şi băiatul i-a trimis bani şi săptămâna trecută, i-a trimis mereu, mereu bani, şi acum i-a spus băiatul că nu mai poate să îi trimită deocamdată. Şi ea s-a supărat şi a agresat copilul.

Poliţia a intrat pe fir după ce tatăl a trimis imaginile mai departe rudelor din România. 

Bunica copilei: Eu când am auzit ieri şi am văzut ieri am rămas... nebună de creieri, cum s-ar spune. Nu mai puteam să fac nimic, îmi tremura şi carnea pe mine.

Pe acelaşi subiect

Fetița bătuta a fost preluată de urgență de Protecția Copilului

Fetiţa a fost preluată în regim de urgenţă de cei de la Protecţia Copilului şi dusă la spitalul judeţean pentru a fi evaluată de medici

Andreea Sălbatecu, DGASPC Bacău: În urma acestei evaluări s-a dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă la un asistent maternal profesionist, în vederea asigurării unui climat afectiv securizat, pentru a depăşi trauma la care a fost expusă.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: O tânără de 21 de ani din oraşul Târgu Ocna a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuită de comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Mama agresoare a fost prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Îmi tremura şi carnea pe mine" Motivul uluitor pentru care o mamă din Bacău și-a bătut crunt fiica de nici 2 ani