Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de un an şi jumătate din Bacău, lovită cu sălbăticie de propria mamă. Femeia se răzbuna astfel pe fostul soţ plecat la muncă în străinătate

Scene greu de privit, filmate în oraşul Târgu-Ocna din judeţul Bacău. O fetiţă de numai un an şi jumătate este lovită cu sălbăticie de propria mamă. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 
 

de Adrian Obreja

la 28.03.2022, 14:01

Vezi și

Pe imagini se vede cum copila este trântită la pământ şi lovită, iar femeia nu pare deloc impresionată de plânsetele ei. Şocant este că mama scoate copilul pe casa scării unde ameninţă că o va ucide. Rudele femeii susţin că aceasta îşi agresează copilul pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, tatăl copilei, plecat la muncă în străinătate. 

Şi-a bătut copilul cu sălbăticie

A fost deschisă o anchetă în acest caz, imediat după ce imaginile respective au ajuns la membrii familiei femeii, iar ei sunt cei care au sesizat poliţia, iar un echipaj a mers ieri la locuinţa agresoarei şi a reţinut-o pentru 24 de ore.

În acelaşi timp au fost sesizaţi şi inspectorii Protecţiei Copilului, care au luat-o pe copila de un an şi şase luni şi au dus-o la Spitalul Judeţean din Bacău, unde a fost supusă unor investigaţii medicale. Acolo medicii au decis că nu necesită internare şi a fost plasată în grija unui asistent medical profesionist.

Totul ar fi pornit de la certurile dintre mama fetiţei şi fostul soţ, căruia îi cere bani pentru înreţinere şi de fiecare dată când se ceartă, aceasta se răzbună pe copilă. Mama urmează să fie prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fetiţă de un an şi jumătate din Bacău, lovită cu sălbăticie de propria mamă. Femeia se răzbuna astfel pe fostul soţ plecat la muncă în străinătate