Antena Meniu Search
x

Surpriză de proporţii pentru poliţiştii de frontieră din Giurgiu. Imigranţi găsiţi printre lăzi cu struguri

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au luat la puricat un transport de struguri şi nu mică le-a fost mirarea când au găsit, printre lăzile cu fructe, nu mai puţin de 26 de imigranţi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2019, 18:27

Imigranţii au fost predaţi autorităţilor din Bulgaria
Imigranţii erau înghesuiţi într-o autoutilitară, printre lăzi cu struguri - Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au luat la puricat un transport de struguri şi nu mică le-a fost mirarea când au găsit, printre lăzile cu fructe, nu mai puţin de 26 de imigranţi.

Imigranţii ar fi trecut fără probleme de punctul de control, dacă unul dintre poliţiştii de frontieră nu ar fi observat că peretele laterale al autoutilitarei fusese modificat şi prins în şuruburi proaspăt vopsite.

Cei 26 de imigranţi găsiţi de poliţiştii de frontieră nu aveau acte de identitate

Poliţiştii au transmis şoferului, un român de 62 de ani, să tragă pe dreapta, iar în urma controlului amănunţit s-a descoperit că, printre lăzile cu struguri, erau înghesuiţi 24 de irakieni şi doi sirieni cu vârste cuprinse între 2 şi 49 de ani.

Imigranţii nu deţineau acte de identitate şi, în urma verificărilor, s-a stabilit că ei fuseseră urcaţi în autoutilitară de doi bulgari, iar organizatorul transportului urma să încaseze în România 5.000 de euro de persoană.

Imigranţii au fost predaţi autorităţilor din Bulgaria, în timp ce şoferul român a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor de la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Surpriză de proporţii pentru poliţiştii de frontieră din Giurgiu. Imigranţi găsiţi printre lăzi cu struguri