Antena Meniu Search
x

Impact devastator în Timiş! Şi-au făcut praf bolidul după ce au izbit în plin un gard de beton. Un tânăr a murit pe loc, alţi doi sunt în stare critică (IMAGINI DRAMATICE)

O persoană a murit, iar alţi doi au fost răniţi, în această dimineaţă, în judeţul Timiş, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă.

O persoană a murit, iar alţi doi au fost răniţi, în această dimineaţă, în judeţul Timiş, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul s-a izbit de un gard din beton şi s-a răsturnat.

Poliţiştii au descoperit că maşina nu era înmatriculată, iar înainte de accident şoferul oprise la o benzinărie de unde a cumpărat alcool.

Tragedia a avut loc în jurul orei 3.00, la ieşire din localitatea Lovrin, spre Timişoara.

Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a izbit de un gard de beton, după care a fost proiectată într-un mal de pământ, a lovit din nou gardul de beton, s-a rostogolit şi a ajuns din nou pe asfalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului, şoferul a murit pe loc. Un pasager a ramas încarcerat si a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele maşinii, iar un alt pasager, un tânăr de 17 ani, a fost grav rănit, după ce a fost aruncat din maşină în urma impactului.

Răniţii au fost duşi la spital, la Timişoara.

În urma verificărilor, s-a stabilit că maşina figurează ca radiată din circulaţie, în Spania. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Impact devastator în Timiş! Şi-au făcut praf bolidul după ce au izbit în plin un gard de beton. Un tânăr a murit pe loc, alţi doi sunt în stare critică (IMAGINI DRAMATICE)