Antena Meniu Search
x

Impact devastator între un microbuz şi o maşină, în Arad. Şase persoane rănite, între care şi un copil

Accident groaznic în judeţul Arad: Şase persoane au fost rănite, după o coliziune între un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 18:34

- ISU Arad

Șase persoane, printre care și un copil, au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz produs luni după-amiaza între localitatile Horia și Șiria, județul Arad.

Accident în Arad: Şase persoane rănite

Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria, relatează News. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Impact devastator între un microbuz şi o maşină, în Arad. Şase persoane rănite, între care şi un copil