Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un şofer şi pasagerul din dreapta au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism, în Corbu

Un şofer şi pasagerul din dreapta au murit, vineri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism pe un drum din Corbu, județul Constanța. Un adolescent de 15 ani, aflat pe bancheta din spate a fost grav rănit şi a suferit un şoc postraumatic, informează reporterul Observator Andreea Filip. 

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 11:40

În accident au fost implicate două autoturisme, potrivit ISU Dobrogea. Dintre cele 3 victime, 2 au fost găsite încarcerate. Inţial, s-a crezut că cele două victime sunt cei doi şoferi. Ulterior poliţiştii au venit cu precizări.

Ce spun oamenii legii 

Astăzi, în jurul orei 8:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Corbu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, a pasagerului din față de 44 de ani și rănirea gravă a pasagerului din spate de 15 ani, toți din cel de-al doilea autoturism. Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer şi pasagerul din dreapta au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism, în Corbu