Antena Meniu Search
x

Impact fatal, în Vrancea. Femeie de 52 de ani, moartă după ce mașina în care se afla s-a izbit de o autospecială a poliţiei. O altă persoană a fost rănită

Accident grav în Vrancea. O femeie de 52 de ani a murit, după ce mașina în care se afla în intrat într-o autospecială a poliţiei, la ieşire din municipiul Adjud, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 15:46

Impact fata, în Vrancea. Femeie de 52 de ani, moartă după ce mașină în care se afla s-a izbit de o autospecială a poliţiei. O altă persoană a fost rănită
Impact fata, în Vrancea. Femeie de 52 de ani, moartă după ce mașină în care se afla s-a izbit de o autospecială a poliţiei. O altă persoană a fost rănită - Shutterstock (poză ilustrativă)

"În jurul orei 13,37, o autospecială din cadrul IPJ Suceava, care se deplasa pe DN 2 - E85, din direcţia Bucureşti către Suceava, la intersecţia cu DN 11A a fost acroşată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturismul care a pătruns pe DN 2, care au fost transportate la spital. Din nefericire, una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism, a decedat la Spitalul Municipal Adjud", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

O altă persoană a fost rănită în urma impactului

Potrivit poliţiei, în urma evenimentului traficul a fost blocat pe sensul Focşani-Bacău. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Impact fatal, în Vrancea. Femeie de 52 de ani, moartă după ce mașina în care se afla s-a izbit de o autospecială a poliţiei. O altă persoană a fost rănită