Antena Meniu Search
x

Video Impact fatal lângă un cimitir din Bucureşti. Un şofer de 26 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un accident mortal a avut loc în această dimineaţă în Capitală. Tragedia în care un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa s-a produs pe Şoseaua Antiaeriană, chiar lângă cimitir.

de Redactia Observator

la 16.07.2022, 13:41

Vezi și

Din primele informaţii, se pare că şoferul circula cu viteză foarte mare, moment în care a pierdut controlul volanului şi a intrat, în plin, într-un copac care se afla pe marginea drumului. La scurt timp după impact, șoferul unui autobuz a sunat la 112 și a anunțat tragicul accident.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tânărului. Oamenii legii au deschis acum un dosar penal. Mare atenţie aşadar când circulaţi prin acea zonă. Şoseaua Antiaeriană din sectorul 5 al Bucureştiului este cunoscută ca fiind extrem de periculoasă, atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Impact fatal lângă un cimitir din Bucureşti. Un şofer de 26 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac