Antena Meniu Search
x

Impact fatal pe o şosea din Hunedoara. Doi bărbaţi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat într-o camionetă

Doi bărbaţi, cu vârstele de 38 şi 45 de ani, au murit într-un accident de circulaţie care a avut loc, marţi după-amiază, pe drumul care leagă localităţile Geoagiu şi Orăştie, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o camionetă, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 22:39

Impact fatal pe o şosea din Huneodara
Impact fatal pe o şosea din Huneodara - Shutterstock

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce bărbatul de 38 de ani, din Geoagiu, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a lovit frontal de o autoutilitară condusă de un şofer de 42 de ani, din Orăştie.

Impact frontal în Hunedoara. Doi oameni au murit pe loc

"În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 38 de ani şi a pasagerului de pe locul din dreapta - faţă al autoturismului condus de acesta, un bărbat în vârstă de de 45 de ani, din municipiul Petroşani", a precizat IPJ Hunedoara.

La faţa locului au intervenit două echipaje de la SMURD şi Ambulanţă, însă victimele prezentau multiple traumatisme craniene şi toracice, incompatibile cu viaţa.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Impact fatal pe o şosea din Hunedoara. Doi bărbaţi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat într-o camionetă