Antena Meniu Search
x

Impact puternic între o mașină și un moped în județul Constanța. Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața

Un accident rutier a avut loc în localitatea Murfatlar, județul Constanța. Impactul puternic s-a produs între o mașină și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv de un bărbat de 68 de ani. Din nefericire, bărbatul și-a pierdut viața.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.02.2023, 11:42

Impact puternic între o mașină și un moped, în Constanța
Impact puternic între o mașină și un moped, în Constanța

Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața, într-un accident rutier, pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar. Autoritățile au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv de bărbatul de 68 de ani.

"La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv un bărbat de 68 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul bărbatului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au transmis autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Impact puternic între o mașină și un moped în județul Constanța. Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața