Antena Meniu Search
x

Video Impact teribil filmat într-o intersecție din Cluj. O şoferiţă a spulberat şi răsturnat cu maşina un SUV, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului

Un grav accident de circulație a avut loc ieri, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca după ce o mașină a pătruns cu viteză în intersecție și a intrat într-alta pe care a răsturnat-o. 

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 10:18

Vezi și

Impactul a fost suprins de camere, iar în imagini se vede cum şoferiţa a forțat culoarea galbenă și a lovit mașina care circula regulamentar. La faţa locului, au intervenit echipajele de salvare, care au transportat şoferul de 27 de ani, precum şi pasagera acestuia la spital.

"Din cercetările preliminare a rezultat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din municipiul Turda, în intersecția semaforizatǎ cu Bulevardul Eroilor, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta circulând pe Bulevardul Eroilor înspre strada Dorobanților. În urma impactului, autoturismul conducătorului auto s-a răsturnat pe plafon", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatele fiind negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Impact teribil filmat într-o intersecție din Cluj. O şoferiţă a spulberat şi răsturnat cu maşina un SUV, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului