Antena Meniu Search
x

Impact mortal pe o şosea din Dolj! Patru persoane şi-au pierdut viaţa. A cincea victimă, în stare gravă

Accident rutier cu mai multe victime, în această dimineaţă, produs la Radovan, în judeţul Dolj. Cinci persoane au fost grav rănite.

Accident rutier cu mai multe victime, în această dimineaţă, produs la Radovan, în judeţul Dolj. Cinci persoane au fost grav rănite, dintre care patru au decedat.

UPDATE 09:50 Patru dintre cele cinci persoane rănite în accidentul produs în localitatea Radovan, din judeţul Dolj, au fost declarate decedate. Un bărbat a fost trapsortat cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova.

Din primele informaţii, şoferul unei maşini Opel a intrat într-un cap de pod. Cele cinci victime sunt asistate la faţa locului de mai multe echipaje de descarcerare şi salvare.

Pe acelaşi subiect

Toate cele cinci persoane au fost încarcerate şi s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de transport victime multiple şi s-a solicitat elicopterul SMURD. Patru dintre victime sunt inconştiente şi una este conştientă”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj, potrivit News.ro

Sursele medicale transmit şi că una dintre victimele inconştiente este în stop cardio-respirator, fiind resuscitată la faţa locului.

După evaluare, medicii vor decide la care unităţi medicale vor fi trimişi răniţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact mortal pe o şosea din Dolj! Patru persoane şi-au pierdut viaţa. A cincea victimă, în stare gravă