Antena Meniu Search
x

Încă o TRAGEDIE ÎN ITALIA! Un român de 37 de ani, ACCIDENTAT MORTAL în această dimineaţă. Tânărul se întorcea acasă, pe jos, de la o petrecere

Un român în vârstă de 37 de ani, rezident în San Bartolomeo din provincia Ferrara, a  murit la spital la scurt timp după ce a fost lovit de o maşină.

Un tânăr român în vârstă de 37 de ani, rezident în localitatea San Bartolomeo din provincia Ferrara, a  murit la spitalul din Cona la scurt timp după ce a fost lovit de o mașină.

Tragicul accident a avut loc în această dimineaţă, jurul orei 3.00, pe via Imperiale, scrie rotalianul.com. Conaționalul nostru petrecuse o seară cu prietenii într-un bar din Gallo și a decis să se întoarcă acasă pe jos. Alegerea, însă, i-a fost fatală.

În timp ce se îndrepta spre casă, bărbatul a fost lovit puternic de un automobil, impactul provocându-i răni foarte grave. Șoferul automobilului s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță, iar bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Anna din Cona.

Din nefericire, toate încercările medicilor de a-i salva viața au fost în van, iar bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost internat.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Ferrara pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Bărbatul român lasă în urma sa o soție îndurerată care locuia cu el în localitatea San Bartolomeo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Încă o TRAGEDIE ÎN ITALIA! Un român de 37 de ani, ACCIDENTAT MORTAL în această dimineaţă. Tânărul se întorcea acasă, pe jos, de la o petrecere