Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Împreună suntem România! Ziua Naţională i-a adus mai aproape unii de alţii pe români

Împreună suntem România! Uniţi de sacrificiul trecutului şi de speranţa într-un viitor mai bun. Astăzi, mai mult ca niciodată, românii şi-au cinstit tradiţia.

de Redactia Observator

la 01.12.2017 , 19:27

Împreună suntem România! Uniţi de sacrificiul trecutului şi de speranţa într-un viitor mai bun. Astăzi, mai mult ca niciodată, românii şi-au cinstit tradiţia, şi-au regăsit bucuria şi mândria. Vrăjiţi de spectacolul paradelor din toată ţara sau încălziţi de datini în jurul meselor. Acasă, în familie, sau peste mări şi ţări, cu sufletul la România lor. Suntem aproape 25 de milioane şi vibrăm împreună la acelaşi gând: să fim români uniţi în fiecare zi. 

La aproape un secol de la Marea Unire, românii ştiu ce-i ţine împreună. Istoria, pământul şi mândria. Tradiţia şi bucuria. 

Sărbătoarea aţională inspiră şi motivează. Ziua României a adunat ÎMPREUNĂ oameni şi speranţe. 

Vezi și

O mare de iubire tricoloră s-a revărsat pe plaja din Vama Veche. Şi un uriaş drapel al României a îmbrăcat dealurile din Sălaj. 

Pe acelaşi subiect

1 decembrie i-a unit pe români, dar a unit şi destine. A fost bucurie în cântec şi în port. De ziua lor, mii de români de peste graniţe s-au întors acasă. Tradiţia i-a întâmpinat pe aeroport. 

Tot româneşte s-a dansat şi la Beijing. 

1 decembrie este despre români care fac lucruri frumoase împreună. Despre unitate şi despre viitor. Doar ÎMPREUNĂ suntem România.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Împreună suntem România! Ziua Naţională i-a adus mai aproape unii de alţii pe români