Antena Meniu Search
x

Video Cozi uriaşe la centrele de vaccinare. Registrul Național de Vaccinare a fost blocat timp de două ore

Dificultăți în operarea Registrului Național Electronic de Vaccinări au dus la blocarea procesului de imunizare în mai multe centre din București și din țară. Oamenii nu s-au putut vaccina, s-au creat cozi iar mulți s-au plâns că programările au fost decalate. Valeriu Gheorghiță a anunțat că s-a rezolvat problema peste tot.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 14:51

Vezi și

Ziua a început cu cozi uriaşe la centrele de vaccinare de la Romexpo din Capitală. Şi asta pentru că Registrul Național de Vaccinare a fost blocat timp de două ore.

Au fost înregistrate blocaje miercuri dimineață în mai multe centre de vaccinare din București și din țară, la unele formându-se cozi. Oamenii sunt nemulțumiți că programările la vaccin s-au decalat și cu câteva ore, s-au plâns unii dintre ei. Coordonatorul unui centru de vaccinare a mărturisit că ar fi o problemă cu sistemul în toată țara. 

În schimb, Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 spune că nu e picat sistemul, ci sunt niște erori de soft în anumite centre și că se vor remedia. Potrivit CNCAV centrele cu probleme ar putea să vaccineze persoanele programate și să introducă datele apoi în sistem. CNCAV încă nu a reușit să obțină mai multe informații de la INSP.  După câteva ore problema a fost remediată peste tot a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă. Tot el a spus că a fost afectată activitatea de înregistrare a datelor din toate centrele. 

Au fost întâmpinate probleme inclusiv la Centrul Romexpo din Capitală, dar și la centre din Iași și Timișoara. 

Pe acelaşi subiect

Dificultăți în operarea aplicației Registrul Național Electronic de Vaccinări

 Autoritățile întâmpină dificultăți în operarea Registrului Național Electronic de Vaccinări, conform unui anunț de pe site-ul https://adulti.renv.ro.„Momentan, experimentam dificultati in operarea aplicatiei, revenim in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere”, scrie pe site. Dificultățile au dus la întârzieri în eliberarea adeverințelor de vaccinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Cozi uriaşe la centrele de vaccinare. Registrul Național de Vaccinare a fost blocat timp de două ore