Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află copilul de 2 ani care a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Piatra-Neamţ. Un vecin îngrozit a sunat la 112

Un copil de nici doi ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 4. Nenorocirea s-a întâmplat în Piatra Neamţ, într-o clipă de neatenţie a mamei. Din cauza rănilor suferite, băieţelul a fost transferat, de urgenţă, la Spitalul "Sf. Maria". 

de Angela Bertea

la 14.09.2022, 13:58

Vezi și

Conform unor surse din anchetă, copilaşul ar fi profitat de un moment de neatenţie al mamei, s-a urcat pe câteva perne, apoi pe un scaun aflat la baza ferestrei, s-a rezemat de geam şi a căzut de la etajul 4. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean din Piatra-Neamţ cu mai multe leziuni, conştient, după care a fost transferat la un spital din Iaşi pentru îngrijiri de specialitate.

Acum, este internat la ATI, strarea lui este una bună, iar medicii speră la o evoluţie favorabilă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs întregul eveniment. Cel care a apelat la 112 este un bărbat de 61 de ani care locuieşte în zonă şi care se afla în faţa blocului când s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » În ce stare se află copilul de 2 ani care a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Piatra-Neamţ. Un vecin îngrozit a sunat la 112