Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie infernală la de Taxe şi Impozite, în prima zi de încasări. Pensionarii gălăţeni s-au pus la coadă de la ora 5 dimineaţa

În prima zi de încasare a impozitelor locale, la finaţele publice gălăţene s-a lăsat cu îngrămădeală. La ora 5 dimineaţa, pensionarii erau deja la coadă.

Vezi și

În prima zi de încasare a impozitelor locale, la finaţele publice gălăţene s-a lăsat cu îngrămădeală. La ora 5 dimineaţa, când termometrele nu indicau mai mult de 0 grade, pensionarii erau deja la coadă. Asta chiar dacă la ghişee programul a început la 8 şi jumătate. Explicaţia oamenilor e simplă. Mai bine stau în frig decât să piardă reducerile impozitelor. De facilitate pot beneficia însă până la sfârşitul lunii martie.

Când uşile s-au deschis, nimic nu a mai contat. Veniţi chiar şi de la 5 dimineaţa, pensionarii s-au îmbulzit să ajungă primii în faţa ghişeelor. 

La finanţele publice este prima zi din 2018 în care se lucrează cu publicul. La 6 ghişee, activitatea a început de la 8:30, iar după o oră s-a lucrat la toate. Oamenii însă s-au grăbit să achite dările ca să beneficieze de reducerea de 10%. Mai ales că pentru gălăţeni, impozitele sunt mai mari anul acesta. 

Reducerea de 10% se aplică celor care achită taxele până în 31 martie. Oamenii pot evita totuşi drumurile şi cozile prin achitarea online a impozitelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Aglomeraţie infernală la de Taxe şi Impozite, în prima zi de încasări. Pensionarii gălăţeni s-au pus la coadă de la ora 5 dimineaţa