Antena Meniu Search
x

Video În Târgu Mureş, Moş Crăciun a schimbat sania cu motocicleta. Bikerii au adunat cadouri şi le-au împărţit copiilor nevoiaşi

La Târgu Mureş, Moş Crăciun a lăsat deoparte sania trasă de reni şi a trecut la... motocicletă. Îmbrăcaţi în hainele Moşului, mai mulţi motociclişti au devenit ajutoarele lui de nădejde. Au adunat cadouri de la cei mai înstăriţi şi le-au oferit copiilor nevoiaşi.

de Sorin Tanţoş

la 12.12.2022, 08:12

Vezi și

Chiar dacă nu au venit cu desaga plină, motocicliştii deghizaţi în Moş Crăciun şi-au dat întâlnire la bradul de Crăciun din centrul oraşului, pentru a pune sub el cadouri pentru copiii mai puţin norocoşi. "Am decis ca să avem şi o tematică, nu doar moşii pe motociclete şi moşii care adună de la copii. Dar de data aceasta şi duce către copiii  care nu au fost atât de norocoşi în viaţă. Impulsionăm copiii ca din ceea ce ei primesc de la Moş Nicolae. Să împartă din aceste lucruri cu copiii nevoiaşi", a declarat Csaba Kacso, organizator.

Cei care au ieşit la plimbare au adus cadouri şi le-au pus sub bradul uriaş. De acolo, începe misiunea ajutoarelor lui Moş Crăciun, care preiau jucăriile şi dulciurile şi le duc la casele de copii din oraş. După ce şi-au umplut desaga, moşii au pornit într-un tur al oraşului, pe motoare, spre deliciul celor prezenţi la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » În Târgu Mureş, Moş Crăciun a schimbat sania cu motocicleta. Bikerii au adunat cadouri şi le-au împărţit copiilor nevoiaşi