Antena Meniu Search
x

Video Înainte să se arunce de la etaj, tânăra mămică semnase că renunță la bebeluș. Drama din spatele tragediei de la maternitatea spitalului din Medgidia

Poveste cutremurătoare la Medgidia. O femeie în vârstă de 34, care abia născuse, a decis să-şi ia viaţa. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Tânăra de origine turcă s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului, dar în spatele gestului ei stătea o dramă. Femeia, cunoscută cu probleme psihice, anunţase că renunţă la copil din cauza tatălui acestuia. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.11.2023, 21:22

Vezi și

Femeia născuse în urmă cu trei zile, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă.

Era la prima naștere, însă nu își dorea copilul. Ieri, la prânz, împreună cu poliția și asistența socială, a semnat un protocol că renunță la bebeluș. 

A renunțat la tratament ca să nu afecteze sănătatea pruncului

Tânăra de 34 de ani era cunoscută cu afecțiuni psihice. De altfel, lua un tratament la care însă a renunțat în momentul în care a aflat că este însărcinată, pentru a nu afecta starea de sănătate a pruncului. Aseară, în jurul orei 21.00, când a rămas singură în rezervă, pentru că era internată cu mama ei, a deschis geamul salonului aflat la etajul 3 al maternității și s-a aruncat în gol. În zadar au încercat medicii, minute în șir, să o resusciteze, femeia fiind declarată decedată.

Pe acelaşi subiect

Ce spune poliția din Constanța

"La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Înainte să se arunce de la etaj, tânăra mămică semnase că renunță la bebeluș. Drama din spatele tragediei de la maternitatea spitalului din Medgidia