Antena Meniu Search
x

Încă o femeie spune că a fost ameninţată la Metrou. Agresoarea ar putea fi chiar cea reţinută deja la Pipera

Poliţiştii fac verificări într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat Metrorex, pe e-mail, că a fost ameninţată vineri în staţia de metrou Pipera.

Încă o femeie spune că a fost ameninţată la Metrou. Agresoarea ar putea fi chiar cea reţinută deja la Pipera

Poliţiştii fac verificări într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat Metrorex, pe e-mail, că a fost ameninţată vineri în staţia de metrou Pipera. Anchetatorii încercând să stabilească dacă este vorba despre aceeaşi agresoare reţinută astăzi.

"Ne dorim linişte şi îi asigurăm pe cetăţeni că suntem la datorie tot timpul şi să se adreseze cu încredere Poliţiei", a afirmat reprezentantul Poliţiei Capitalei.

Întrebată despre prezenţa organelor de ordine publică în incinta staţiilor de metrou, Diana Sarca a spus că poliţiştii sunt în permanenţă acolo, însă cei mai mulţi acţionează în civil. "Sunt în prezenţă poliţişti la metrou, dar majoritatea acţionează în civil. Cum a fost la Dristor, mulţi sunt miraţi că erau poliţişti care nu au acţionat în uniformă. Poliţiştii de la metrou sunt, de regulă, îmbrăcaţi civil”, a subliniat Sarca.

Suspecta în cazul incidentului care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 este audiată la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Încă o femeie spune că a fost ameninţată la Metrou. Agresoarea ar putea fi chiar cea reţinută deja la Pipera