Antena Meniu Search
x

Video Încă un urs zărit lângă Bucureşti, în apropierea localităţii Tâncăbeşti. Este a doua oară în cinci zile, iar autorităţile au emis RO-Alert

Urşii dau târcoale Capitalei. Pentru a doua oară în cinci zile autorităţile autorităţile au trimis un mesaj RO-Alert cu privire la prezența unui urs în apropierea localității Tâncăbești. Animalul i-ar fi tăiat calea unui şofer pe DN1. Bărbatul a sunat la 112 şi a mobilizat jandarmii în zonă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.04.2024, 14:25

Vezi și

Jandarmii au început căutările încă de dimineaţă, în pădurea dintre localitățile Ciolpani şi Tâncăbeşti. Totul după ce în această dimineaţă mai multe persoane au sunat la 112 pentru a-i anunța că au vazut animalul. 

Încă un urs zărit în apropiere de Bucureşti

Motiv pentru care a fost emis dimineaţă şi un mesaj RoAlert pentru localnicii din zonă. Autoritățile sunt în alertă cu atât mai mult că în urmă cu câteva zile prezenţa unui alt urs a fost semnalată în Ciolpani.

Autoritățile recomandă ca în cazul în care întâmpinăm animalul să nu intervenim în niciun fel, ci să sunăm la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Încă un urs zărit lângă Bucureşti, în apropierea localităţii Tâncăbeşti. Este a doua oară în cinci zile, iar autorităţile au emis RO-Alert