Antena Meniu Search
x

Video "Incendiar! A fost extraordinar de frumos!" "DJ-ul milionarilor", concert alături de Orchestra Metropolitană Bucureşti în Palatul Parlamentului

Capitala a fost aseară gazda unui fenomen muzical extraordinar. Valeron, surpranumit DJ-ul milionarilor, a mixat alături de Orchestra Metropolitană Bucureşti în Palatul Parlamentului. DJ-ul este cunoscut în toată lumea pentru petrecerile incendiare din Mykonos şi Saint Tropez. Concertul a început cu două ore de întârziere - au fost mai mulţi spectatori decât se aşteptau organizatorii şi a durat până au intrat toţi. 

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 21:54

Vezi și

Concertul-eveniment a început aproape de miezul nopţii. Peste 120 de muzicieni ai Orchestrei Metropolitane Bucureşti au cântat alături de DJ Valeron. Telefoanele au fost pornite toată noaptea. Cei peste o mie de spectatori au vrut parcă să filmeze fiecare moment din spectacolul unic. 

"A fost foarte interesant. O experienţă unică. Suntem foarte multe fete, foarte mişto, o să continuăm distracţia, bineînţeles, până dimineaţă."

"Mi se pare că este o premieră. Adică eu până acum nu mai mai auzit şi bubuială şi muzică clasică în acelaşi loc. Şi cred că are potenţial să se extindă şi internaţional chestia asta, şi mi se pare foarte tare. E o idee genială."

Cine este DJ Valeron?

Pe acelaşi subiect

DJ Valeron este unul dintre cei mai longevivi din industrie, adorat când apare pe scenele din toată lumea. S-a remarcat prin mixurile de pe insulele greceşti, în special Mykonos, acolo unde a devenit şi producător muzical. Fanii lui au venit din toată lumea la Bucureşti ca să îi asculte concertul extraordinar, care a durat până dimineaţă. 

Sute de oameni au mers pe Lacul Morii, costumaţi cât mai dramatic şi pregătiţi să creeze cei mai teribili dovleci. Spectacol va fi şi pe cer în această noapte: vom putea admira o eclipsă parţială de Lună. 

"E incredibil cum, de la primul eveniment cu Valeron din Grecia, pas cu pas, am ajuns acum să avem un moment aşa de frumos cu orchestra Bucureşti. E ceva foarte special. E unic, e ceva diferit."

Ines Chiriac, organizator: "S-a apropiat foarte bine de publicul nostru, publicul din România. Prin ceea ce transmite el, de fapt. Emoţie, bucurie, dans." 

Daniel Jinga, unul dintre cei mai buni dirijori ai României, şi directorul Operei Naţionale, a condus Orchestra din Bucureşti în această experienţă inedită, cu DJ-ul milionarilor. 

Daniel Jinga, dirijor: "Incendiar! A fost extraordinar de frumos! Extraordinar de greu, pentru că asta e o sală în care se cântă greu, este un rever foarte mare. 29.45 Dar am avut un suport tehnic adecvat şi am avut de-a face cu muzicieni foarte experimentaţi. Cred că a ieşit o seară memorabilă şi pentru artiştii de pe scenă, şi pentru publicul prezent."

"Cum vi s-a părut atmosfera? Cum v-aţi simţit în seara asta?"

"Extraordinar!"

Ovidiu Buta, stilist: "Mi s-a părut un eveniment total neaşteptat şi cred că este un cuvânt rar în ultimul timp. E o combinaţie interesantă la care văd că lumea a reacţionat bine."

Organizatorii promit că vor repeta evenimentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Incendiar! A fost extraordinar de frumos!" "DJ-ul milionarilor", concert alături de Orchestra Metropolitană Bucureşti în Palatul Parlamentului