Antena Meniu Search
x

Video Incendiile de vegetație uscată, pericol în toată țara: Zeci de hectare s-au făcut scrum într-o singură noapte

Noi incendii de vegetaţie au izbucnit, noaptea trecută, în mai multe zone ale ţării. În comuna Jugureni din Prahova au ars peste 60 de hectare de vegetație uscată, iar în același timp ardea o suprafață de 10 mii de metri pătrați în Dâmbovița. Pompierii au avut parte de misiuni grele, însă au reușit să lichideze incendiile.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.02.2023, 07:50

Vezi și

În Prahova, pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o suprafaţă de peste 60 de hectare de vegetaţie în comuna Jugureni. În tot acest timp, un alt incendiu afecta o suprafaţă de peste 10 mii de metri pătraţi, în Dâmboviţa, de această dată. Salvatorii au reuşit în cele din urmă să localizeze incendiile şi să lichideze focarele. În urma celor întâmplate, din fericire nu au fost raportate victime.

Au ars peste 60 de hectare în Prahova

Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o suprafaţă de peste 60 de hectare de vegetaţie în comuna Jugureni.

"Incendiu vegetatie uscată în comuna Jugureni. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil intervin cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată de pe raza localității Jugureni. Forțele au fost suplimentate cu o autospecială de primă intervenție și comandă", au transmis reprezentanții ISU Prahova, la scurt timp după izbucnirea incendiului.

Pe acelaşi subiect

10 mii de metri pătraţi s-au făcut scrum în Dâmbovița

În Dâmbovița, în localitatea Ocnița, 10.000 de mp de vegetație uscată s-au făcut scrum. Pompierii au intervenit pentru gestionarea situației de urgență.

"Intervenție în cazul unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Ocnița, Dâmbovița. Pentru gestionarea situației de urgență acționează Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă. La locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifestă pe o suprafață de cca.10000 mp. S-a acționat pentru localizare si lichidarea tuturor focarelor", au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiile de vegetație uscată, pericol în toată țara: Zeci de hectare s-au făcut scrum într-o singură noapte