Antena Meniu Search
x

Video Incendiu cumplit în cartierul Aviaţiei. 100 de muncitori au fugit din calea flăcărilor şi zeci de oameni au fost evacuaţi

Incendiu violent la un bloc aflat în construcţie într-un cartier de lux al Capitalei. 100 de muncitori care se ocupau de lucrări au fugit la timp din calea flăcărilor. Pompierii au evacuat zeci de locatari dintr-o clădire aflată în apropiere şi au trimis populaţiei mesaje de avertizare. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

de Denisa Dicu

la 29.04.2024, 19:27

Vezi și

Incendiul a izbucnit pe acoperişul unui bloc aflat în construcţie în cartierul Aviaţiei din Bucureşti. Fumul dens s-a putut vedea de la câţiva kilometri distanţă. Autorităţile au trimis un mesaj de avertizare Ro-Alert şi le-au cerut oamenilor să evite zona. 20 de locuitori dintrun bloc aflat în apropiere au fost evacuaţi de pompieri

Martor: Eram sus în apartamente, munceam. Făceam treabă, ca de obicei. Nu ştiu cum s-a întâmplat, doar ni s-a spus să coborâm. 

Denisa Dicu, reporter Observator: Pompierii au acţionat cu o autospeciala cu autoscara, dar de asemenea au intervenit şi de pe acoperişul unei clădiri învecinate pentru a reuşi să stingă flăcările într-un timp eficient. În imobil se aflau peste 100 de muncitori, care s-au autoevacuat.

Cauza incendiului, necunoscută

Pe acelaşi subiect

Alexandru Pătraşu, inginer: Ne-au evacuat datorită că eram în pauza de masă, cred că a fost un avantaj zic eu lucrul ăsta. Noi practic desfăşuram lucrările pe etajele opt, nouă şi zece la instalaţiile electrice interioare. 

Misiunea pompierilor a fost îngreunată de rafalele de vânt. Au reuşit totusi să lichideze incendiul în mai putţin două ore.

Ştefan Eduard, sublocotenent ISU: Au ars materiale de termoizolaţie şi hidroizolaţie pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi. Au intervenit un număr de şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări de intervenţie, o descărcerare şi două ambulanţe SMURD.  

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Incendiu cumplit în cartierul Aviaţiei. 100 de muncitori au fugit din calea flăcărilor şi zeci de oameni au fost evacuaţi