Antena Meniu Search
x

Video Vitezoman la 18 ani. Tânăr la spital, după ce s-a izbit cu maşina într-un garaj. După impact, a izbucnit un incendiu care a cuprins alte două autoturisme

Grav accident azi-noapte în Chiajna, judeţul Ilfov! Un tânăr de 18 ani, care circula cu viteză mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct într-un garaj. Imediat după impact maşina a luat foc, iar incendiul s-a extins şi la alte două autoturisme care au fost distruse. Băiatul a fost rănit şi a fost transportat la spital. 

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 08:25

Vezi și

Alarma s-a dat aproape de miezul nopţii, pe strada George Coşbuc din Chiajna. Tânărul circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului și s-a oprit direct într-un garaj. 

"În urma impactului, mașina a luat foc și a fost complet distrusă, caroseria a fost arsă iar incendiul s-a propagat și la acest garaj care avea în interior un alt autoturism", transmite Eduard Marin, reporter Observator.

Tânărul obţinuse permisul cu doar câteva luni în urmă

Băiatul obţinuse permisul de conducere cu doar câteva luni în urmă şi se afla singur în autoturism. Doar norocul a făcut că tânărul să reușească să iasă la timp din mașină, pe picioarele lui, înainte ca întreg autoturismul să fie cuprins de flacări. 

Solomon Ionel, ISU Bucureşti-Ilfov: Ne-am deplasat la locul intervenției cu cinci autospeciale cu apă și spumă, o descarcerare, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SABIF. În urmă incendiului, au fost afectate trei autoturisme, și a ars acoperișul unui garaj și o boxă, suprafața totală fiind de aproximativ 100 de metri pătrați. În urma evenimentului, a rezultat o victima, care a fost transportată la spital.

În pericol s-a aflat și un duplex de locuințe al proprietarului garajului. Focul s-a extins cu rapiditate din garaj direct la o altă mașina parcată în curte. Doar intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flacărilor spre casă. Aproximativ două ore a durat intervenția. Băiatul a fost transportat la spital, dar se află în stare stabilă şi ranile nu-i pun viaţa în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Vitezoman la 18 ani. Tânăr la spital, după ce s-a izbit cu maşina într-un garaj. După impact, a izbucnit un incendiu care a cuprins alte două autoturisme