Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în nordul Capitalei. O clădire aflată în construcţie, cuprinsă de flăcări. 20 de persoane, evacuate

Incendiu de proporţii în nordul Capitalei. Mai multe materiale depozitate pe acoperişul unui bloc în construcţie au luat foc. 100 de muncitori au ieşit la timp, iar alţi 20 de oameni din clădirile din apropiere au fost evacuaţi. Totul s-a întâmplat pe la orele prânzului, iar fumul foarte gros şi negru s-a putut vedea de la mare depărtare. De aceea, autorităţile au trimis şi un mesaj de avertizare prin sistemul RoAlert. O oră şi jumătate s-au chinuit pompierii să stingă incendiul.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 16:34

Vezi și

Este vorba despre un incendiu produs la izolaţia unei clădiri în construcţie pe strada Daniel Danielopolu, scrie Agerpres. "Ard materiale depozitate pe acoperişul clădirii în construcţie", a precizat sursa citată.

A fost emis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii Capitalei care sunt sfătuiţi să ocolească sau să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.

Suprafaţa afectată ar fi de 250 de metri pătraţi. Au fost alertate opt autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a anunţat ISUBIF. Nu sunt persoane surprinse de incendiu. Au fost evacuate 20 de persoane din blocul învecinat.

Incendiul a fost lichidat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în nordul Capitalei. O clădire aflată în construcţie, cuprinsă de flăcări. 20 de persoane, evacuate