Antena Meniu Search
x

Video Incendiu cumplit lângă o grădiniţă, în Piteşti. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe tot corpul, după ce un polizor i-a luat foc în mână

Un magazin din Pitești, aflat chiar lângă o grădiniță, a fost cuprins de flăcări ieri după-amiază. 8 copii și cei trei educatori care îi îngrijeau au fost evacuați. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă cu arsuri pe aproape tot corpul. 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 09:25

Vezi și

Incendiul s-a produs la un magazin de piese auto de pe o stradă principală a oraşului Piteşti. Un bărbat în vârstă de 35 de ani care se afla în interior a ajuns în starea gravă la spital cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Martor: Venise o maşină de ambulanţă să ia pe cineva de acolo. Era într-o folie de staniol. Ardea foarte puternic. Ieşea fum foarte negru şi pe urmă şi flăcări.

Lângă magazinul de piese auto funcţionează şi o grădiniţă

Copiii dormeau când au izbucnit flăcările în clădirea din apropiere. Au fost scoși afară de urgență, pentru că toată zona s-a umplut de fum gros. Martorii spun că în timpul incendiului s-au auzit şi explozii. 

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: La momentul sosirii forţelor de intervenţie, s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat, cu flacără deschisă, la acest spaţiu în care funcţiona magazinul, în suprafaţă totală de aproximativ 50 de metri pătraţi.

Incendiul ar fi pornit de la scânteile provocate de un polizor, cu care lucra chiar bărbatul rănit. Flăcările au cuprins imediat magazinul de piese auto, care a fost distrus aproape în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu cumplit lângă o grădiniţă, în Piteşti. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe tot corpul, după ce un polizor i-a luat foc în mână