Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la Casa de Asigurări de Sănătate din Vaslui. Camera serverelor cu sistemele informatice s-a făcut scrum

Incendiu de proporţii în Vaslui. Casa de Sănătate Publică a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului pentru a stinge vâlvătaia. În aceste momente incendiul este lichidat, dar se continuă evacuarea fumului și a gazelor fierbinți.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 11:40

Vezi și

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui.

Incendiu la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. A ars camera serverelor cu sistemele informatice

A ars camera serverelor cu sistemele informatice, unde totul s-a făcut scrum. În încăperea alăturată se află şi arhiva care, din primele informaţii, nu a fost afectată. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

"Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu patru autospeciale și echipaje specializate,  pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la  Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în camera serverelor și exista pericol de propagare la întregul nivel. După efectuarea recunoașterii, s-a acționat cu trei linii de intervenție pentru izolarea și lichidarea incendiului. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu fum ori alte gaze toxice. Întrucât clădirea instituției este lipită de un bloc turn, echipe de salvatori au mers din ușă în ușă pentru a verifica starea locatarilor, însă nu s-a impus evacuarea cetățenilor. Concomitent cu operațiunile de stingere au fost amplasate mai multe exhaustoare pentru evacuarea fumului extrem de dens care inundase clădirea. În acest moment, incendiul este lichidat, dar se continuă evacuarea fumului și a gazelor fierbinți", au transmis reprezentanţii ISU Valsui.

Incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la Casa de Asigurări de Sănătate din Vaslui. Camera serverelor cu sistemele informatice s-a făcut scrum