Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator în Mehedinţi. Flăcări puternice au ars zeci de hectare de teren, localnicii îngroziţi au alertat pompierii

Un incendiu puternic de vegetaţie uscată a izbucnit aseară, într-o comună din Mehedinţi. Zeci de hectare de teren au ars, iar rafalele puternice de vânt au favorizat extinderea focului. După mai bine de două ore, pompierii au reușit să câştige lupta cu flăcările. 

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 09:11

Vezi și

Incendiul devastator a avut loc în comuna Iloviţa, din judeţul Mehedinţi. Alarma s-a dat puţin după ora 20:00, când oamenii care locuiesc în zonă au observat flăcările puternice.

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe echipaje de stingere cu apă şi spumă, însă din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune.

Au ars zeci de hectare de vegetaţie uscată

În total, 50 de hectare de vegetaţie uscată au fost cuprinse de foc.

Pe acelaşi subiect

Nicolae Gheorghiță, ISU Mehedinţi: Intervenţia a fost totuşi destul de dificilă din cauza condiţiilor meteo, vântului foarte puternic, propagare foarte rapidă din cauza vegetaţiei uscate şi a terenului destul de accidentat, fiind şi întuneric. 

După mai bine două ore, pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Numai seara trecută, aceştia au fost solicitaţi să intervină pentru a lichida cinci incendii de vegetaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Mehedinţi. Flăcări puternice au ars zeci de hectare de teren, localnicii îngroziţi au alertat pompierii