Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu devastator la o gospodărie din Vrancea. Peste 100 de animale au murit într-un foc pus intenţionat

O gospodărie a fost distrusă, peste 100 de animale au murit într-un incendiu devastator într-o localitate din Vrancea, unde focul ar fi fost pus intenţionat.

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 10:51

- Ziaruldevrancea.ro

O gospodărie a fost distrusă, iar peste 100 de animale au murit într-un incendiu devastator produs în noaptea de miercuri spre joi într-o localitate din Vrancea, unde focul ar fi fost pus intenţionat.

Incendiul care a cuprins gospodăria din Urecheşti a fost semnalat la 112 în jurul orei 2.30, iar trei echipaje cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD au fost trimise la faţa locului. Având în vedere, însă, amploarea incendiului, forţele de intervenţie au fost suplimentate cu trei autospeciale. 

După cinci ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat incendiul, acoperişul locuinţei a ars pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi şi acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au murit peste 100 de animale - 80 oi, 35 capre şi 6 porci.

Articolul continuă după reclamă

În urma verificărilor s-a stabilit că incendiul a fost generat intenţionat.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Incendiu devastator la o gospodărie din Vrancea. Peste 100 de animale au murit într-un foc pus intenţionat