Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu în Bucureşti. Flăcările au cuprins o clădire din cartierul Rahova. Intervin pompierii cu 12 autospeciale

Incendiu în Bucureşti. Flăcările au cuprins o clădire din Capitală, aflată în cartierul Rahova, în care funcţionează un magazin, o sală de fitness şi o sală de evenimente. Douăsprezece autospeciale ale pompierilor intervin, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul fiind localizat. Primele informaţii arată că în urma evenimentului nu sunt victime.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 15:35

Incendiul se manifestă la o clădire care are subsol, parter şi două etaje, situată pe strada Câmpul Mare din Bucureşti. În imobil funcţionează un magazin, o sală de fitness şi o sală de evenimente.

Douăsprezece autospeciale şi trei autoscări din cadrul SU Bucureşti-Ilfov intervin, aceştia lucrând la decopertarea elementelor de faţadă şi acoperiş.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, nu au fost anunţate victime, salvatorii făcând verificări în interiorul clădirii. La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Incendiu în Bucureşti. Flăcările au cuprins o clădire din cartierul Rahova. Intervin pompierii cu 12 autospeciale