Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu într-un apartament din Năvodari, după ce un locatar a uitat o oală pe aragaz. 12 persoane evacuate din bloc

Seară de foc în comuna Ciurea din judeţul Iaşi! Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă din localitatea Dumbrava, iar flăcările uriaşe s-au extins rapid la întreg acoperişul.

de Redactia Observator

la 18.10.2024 , 09:23

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă rapid focul, înainte ca cineva să fie rănit.

Şi în oraşul Năvodari din judeţul Constanţa s-a dat alarma. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament. Focul a pornit de la o oală uitată pe aragaz.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi, de asemenea o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. 

Vezi și

”Din primele informaţii sunt degajări mari de fum, posibil o persoană să fie surprinsă la interior. Colegii mei în aceste momente evacuează persoanele din bloc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

12 persoane au fost evacuate, printre care şi o femeie de 94 ani. Nimeni nu a fost rănit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Incendiu într-un apartament din Năvodari, după ce un locatar a uitat o oală pe aragaz. 12 persoane evacuate din bloc