Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la o shaormerie din Ilfov. Doi adulți și un copil de 9 ani au ajuns cu arsuri la spital, în urma impactului

Doi adulţi şi un copil de 9 ani au ajuns cu arsuri la spital după ce o shaormerie a fost la un pas să ia foc, în localitatea 1 Decembrie din Ilfov. E vorba de angajatul fast food-ului, care era în interiorul rulotei la momentul respectiv, şi de doi clienţi - mamă şi copil, aflaţi în faţa tejghelei. Din primele informaţii cauza ar fi o acumulare de gaze la o butelie. 

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 21:05

Vezi și

Doi adulţi şi un copil au fost răniţi și au ajuns la spital, după ce un incendiu a izbucnit într-o shaormerie din localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov. Incendiul s-a produs sâmbătă după amiază, în jurul orei 13:40 la o shaormerie situată în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov.

Doi adulți și un copil de 9 ani au ajuns la spital

„În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezentau arsuri. Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o femeie de 43 de ani au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, iar un minor în vârstă de 9 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii M.S. Curie”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

Primele date arată că cele trei persoane se aflau în incinta localului de tip fast food atunci când incendiul a izbucnit. Cauza producerii acestuia nu a fost stabilită, deocamdată, însă cel mai probabil focul a pornit de la o acumulare de gaze.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Știre realizată cu ajutorul reporterului Observator, Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu la o shaormerie din Ilfov. Doi adulți și un copil de 9 ani au ajuns cu arsuri la spital, în urma impactului