Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu la Palatul Parlamentului. Momentul în care un bărbat dă foc în magazinul de suveniruri. Autorul, căutat de poliție

Incident șocant în Parlamentul României. Un bărbat a intrat în instituție și ar fi aruncat cu benzină pe oamenii care erau în hol. Momentul în care bărbatul pornește focul într-un magazin de suveniruri a fost surprins de camere. Autorul a fugit imediat după și este căutat de poliție. 

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 14:51

O persoană ar fi intrat în curtea Camerei Deputaţilor şi a aruncat cu benzină în zona vizitatorilor, nivel S2, în magazinul cu suveniruri. Angajata care se afla în acel moment acolo a fost stropită cu benzină şi a făcut un atac de panică, în momentul în care a văzut focul. Acesta este momentul în care bărbatul dă foc unor articole dintr-un magazin de suveniruri din Palatul Parlamentului. Bărbatul ar fi stropit cu benzină mai multe persoane. 

Ce spune poliția

"Astăzi, 17 septembrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112,  cu privire la faptul că  o persoană ar fi aruncat cu o substanță, posibil inflamabilă, în incinta unei instituții publice din Sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, vizitator, ar fi aruncat cu o substanță inflamabilă. Incendiul a fost într-o încăpere pentru vizitatori,  aproximativ 300 de persoane fiind evacuate la acel moment.

Vezi și

Din primele informații, nu există persoane rănite. La acest moment, activitățile sunt în desfășurare, fiind efectuate verificări în vederea depistării persoanei în cauză. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a declarat poliția.

Pe acelaşi subiect

Ce spun pompierii

"Am intervenit pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brâncuși. Incendiul s-a produs într-o încăpere pentru vizitatori, pe o suprafață de 30 mp. Au ars elemente textile și de birotică. În urma evenimentului nu sunt persoane rănite.

Au intervenit forțele din cadrul Detașamentului de Pompieri Palatul Parlamentului. 

În momentul de față incendiul este lichidat", au declarat pompierii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Incendiu la Palatul Parlamentului. Momentul în care un bărbat dă foc în magazinul de suveniruri. Autorul, căutat de poliție