Antena Meniu Search
x

Foto Incendiu la un service auto din Bragadiru. Mari degajări de fum în Ilfov, lângă Capitală

Incendiu lângă Bucureşti, la un service auto din Bragadiru, judeţul Ilfov. Pompierii au intervenit vineri pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto de pe strada Diamantului, din localitatea Bragadiru, Ilfov, situată în apropierea Capitalei.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 12:29

Incendiu de proporții la un service auto din Bragadiru
Incendiu de proporții la un service auto din Bragadiru

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri la un service auto din Bragadiru. În zonă era foarte mult fum, au anunțat pompierii. Ulterior, incendiul a fost lichidat. O persoană cu atac de panică a primit îngrijiri la faţa locului, fără a necesita transportul la spital.

Incendiu la un service auto din Bragadiru

Reprezentanții ISU anunță că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu, produs la un service auto de pe strada Diamantului, din Bragadiru, Ilfov. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mai spun cei de la ISU.

Incendiul a fost localizat, dar pericolul nu a fost îndepărtat deoarece în interior s-ar afla mașini. La misiune participă 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, și autospeciala de descarcerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu la un service auto din Bragadiru. Mari degajări de fum în Ilfov, lângă Capitală