Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic în Năvodari. Un bărbat de 94 de ani, scos din apartament. De la ce a pornit focul

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la un apartament din Năvodari, iar un bărvat de 94 de ani a fost scos din interiorul locuinţei. În total, 12 persoane au fost evacuate.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 22:21

Incendiu puternic în Năvodar Incendiu puternic în Năvodar

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o oală uitată pe aragaz. Ei au evacuat 12 persoane, printre care şi un copil. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din apartament a fost scos un bărbat de 94 de ani, care a refuzat transportul la spital.

Pompierii anunţă că au reuşit stingerea incendiului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul doi al unui bloc din Năvodari. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi, de asemenea o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. 

Articolul continuă după reclamă

"Din primele informaţii sunt degajări mari de fum, posibil o persoană să fie surprinsă la interior. Colegii mei în aceste momente evacuează persoanele din bloc", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Năvodari. Un bărbat de 94 de ani, scos din apartament. De la ce a pornit focul