Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în Vaslui: Zeci de hectare de stuf, făcute scrum. Fumul negru s-a văzut de la zeci de metri distanţă

Incendiu de proporţii, noaptea trecută, în oraşul Murgeni, din judeţul Vaslui. 30 de hectare acoperite cu stuf dintr-o zonă mlăştinoasă au fost mistuite de flăcări, iar fumul negru şi înecăcios putea fi observat de la câţiva zeci de metri distanţă. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Din fericire, aceştia au reuşit să ţină focul departe de casele oamenilor din zonă.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 08:16

Vezi și

Pompierii din Vaslui au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins peste 30 de hectare de stuf, în afara localităţii Murgeni, din județul Vaslui.

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Bârlad şi Punctul de Lucru Murgeni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată din extravilanul oraşului Murgeni”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Echipajele de pompieri au ajuns la locul intervenţiei, iar incendiul se manifesta violent pe o suprafaţă de peste 30 hectare acoperite de stuf, într-o zonă mlăştinoasă. Intervenţia a fost dificilă. O anchetă a fost deschisă şi urmează să se stabilească de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Vaslui: Zeci de hectare de stuf, făcute scrum. Fumul negru s-a văzut de la zeci de metri distanţă