Antena Meniu Search
x

Foto Incendiu puternic între Gara Basarab şi Podul Grant. 15 vagoane dezafectate au ars în zona de triaj

Pompierii intervin joi pentru stingerea unui incendiu produs la trei vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 13:46

Update: Incendiul izbucnit în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant a fost localizat, fiind afectate 15 vagoane dezafectate. Potrivit ISU București - Ilfov, la intervenţia de la zona de triaj din Gara Basarab, în momentul de față incendiul este localizat.

Potrivit ISUBIF, au fost alertate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

"Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere şi la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu două autospeciale de stingere", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

Pe acelaşi subiect

A fost emis un mesaj Ro-Alert

Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației, ISU București-Ilfiov a emis un mesaj prin sistemul RoAlert. De asemenea, pentru că există posibilitate de extindere și la alte vagoane, dispozitivul de pompieri a fost suplimentat.

"CFR Călători informează că astăzi, 11 ianuarie a.c., s-a produs un incendiu la 3 vagoane dezafectate din stația București Basarab. Incendiul  a izbucnit  din cauza unor persoane fără adăpost. Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat Serviciul de urgență 112, iar echipele de intervenție specială sunt la fața locului pentru stingerea incendiului. Din primele informații nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menționăm că circulația trenurilor nu este afectată", au declarat reprezentanţii CFR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic între Gara Basarab şi Podul Grant. 15 vagoane dezafectate au ars în zona de triaj