Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la bordul unei nave, în Portul Constanţa. Un marinar a suferit un traumatism la umăr, alţi doi sunt intoxicaţi

Incendiu violent la bordul cargoului Daytona H, pavilion Insulele Comore, aflată sub operaţiuni de încărcare în zona dana 117, în Portul Constanţa Sud. 

Vezi și

Incendiu violent la bordul cargoului Daytona H, pavilion Insulele Comore, aflată sub operaţiuni de încărcare în zona dana 117, în Portul Constanţa Sud. Un marinar a suferit un traumatism la un umăr şi alţi doi au fost intoxicaţi, din cei 17 prezenţi la bord. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, Anca Chiriță, a anunțat marți, la ora 11.53, că autoritățile au fost alertate în urma unui incendiu ce se manifestă la în sala mașini la cargoul Dayton H, sub pavilion Insulele Comore, aflat la încărcare de produse laminate.

"Din informațiile transmise de colegii de la fața locului, până în prezent a fost solicitat ajutor pentru trei persoane rănite, dintre care două intoxicate cu fum. La incendiu intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD", a declarat Chiriță.

17 marinari erau la bord la momentul izbucnirii incendiului. Unul dintre ei a suferit un traumatism la un umăr şi alţi doi sunt intoxicaţi. Potrivit ultimelor informaţii, nava fusese reţinută în urmă cu o zi, în urma unor deficienţe tehnice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la bordul unei nave, în Portul Constanţa. Un marinar a suferit un traumatism la umăr, alţi doi sunt intoxicaţi