Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la o sală de sport din Iaşi. Vâlvătaia a cuprins şi blocul de apartamente, aflat la 2 metri distanţă. 20 de persoane s-au autoevacuat

Incendiu uriaş la o sală de sport din Iaşi. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Vâlvătaia a fost aşa de puternică încât a afectat şi blocul de apartamente situat la 2 metri distanţă. 20 de persoane au fost evacuate.  
 

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 17:19

Vezi și

Din primele informaţii, incendiul ar fi izbucnit de la un generator din centru spa, informează reporterul Observator Clara Mihociu. Potrivit ISU Iași, incendiul a izbucnit la o sală de sport de pe strada Pantelimon Halipa.

20 de persoane au fost evacuate

La fața locului intervin trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de primă intervenție și comandă, o autospecială pentru transport apă, două autoplatforme pentru salvarea de la înălțime, două echipaje de prim ajutor calificat, cu 28 subofiteri și 1 ofițer în primă intervenție.

Forțele au fost suplimentate cu o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale de

Pe acelaşi subiect

intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o autocisternă pentru transportul apei.

20 de persoane au fost evacuate. Momentan au fost asistate 3 persoane, 2 au refuzat transportul la spital, ambele au făcut atac de panică, iar una a fost transportată la spital cu arac de panică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la o sală de sport din Iaşi. Vâlvătaia a cuprins şi blocul de apartamente, aflat la 2 metri distanţă. 20 de persoane s-au autoevacuat